Geen producten (0)

Over ons

Megafiets is dé webshop voor de mooiste en modernste eBikes.. Wij hebben verschillende soorten modelen van classic tot sportief! Vragen over een product? Mail dan naar Info@megafiets.nl. Megascooter is al een aantal jaar geopend en wij bereiden ons nu uit. 

De locatie van Megafiets is dezelfde locatie als Megascooter. Wij hebben op onze locatie een eigen werkplaats en een showroom. U kunt dus altijd langskomen om even een kijkje te nemen! Ons bedrijf is gevestigd aan de Driemanssteeweg 37, 3084 CA Rotterdam. 

Woont u ver, maar wilt u toch een bestelling bij ons plaatsen? Dat kan! Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering op de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. 

Naast de fietsen verkopen wij ook accessoires! Bij de accessoires vindt u veel verschillende soorten producten, zoals banden, accu's, kleding en nog veel meer. Wij voegen elke dag weer nieuwe producten toe. Dus kunt uw het vandaag niet vinden? Kom dan de volgende dag terug! Of stuur ons een mail! Wij proberen altijd z.s.m te antwoorden!

Facebook